Υδρο-Θερμο-Ηχο-Μόνωση

Υδρο-Θερμο-Ηχο -Μόνωση

Το γραφείο μας αναλαμβάνει έργα Μονώσεων: Στεγανοποίησης, Θερμομόνωσης, Ηχομόνωσης κτιρίων, Πυροπροστασίας και την επίλυση σύνθετων Υδροθερμικών προβλημάτων κτηριακής παθολογίας βάσει των τεχνικών προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΤΠ, ΚΕΝΑΚ, DIN 4108.

Οι Ύδρο-Θερμικές επεμβάσεις (εργασίες Μονώσεων) εφαρμόζονται τόσο σε νέα όσο και υφιστάμενα κτίρια (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, βιομηχανικά κτίρια) και στα τμήματα αυτών (δώματα, υπόγεια, εξωτερικές  εσωτερικές όψεις).

Επικοινωνία


Εκάβης 1, Θεσσαλονίκη, 54641


2311 295959


[email protected]


69 42638151


Δευτ- Σαβ 8.00 - 20.00

Η επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία του γραφείου μας στην αντιμετώπιση κτιρίων με σοβαρά υδροθερμικά προβλήματα αφορά σε εργασίες αύξησης της Ενεργειακής κατάταξης τους. Συνοπτικά, η θερμομόνωση (τοιχίων, δωμάτων, υπογείων, πιλοτών, μπαλκονιών κλπ.), πάντα σε συνδυασμό με την ορθή υγρομόνωση (στεγανοποίηση) των επιφανειών, αποτελεί την νούμερο ένα επέμβαση αντιμετώπισης θερμικών προβλημάτων υγρασίας των εσωτερικών χώρων. Τα συνήθη φαινόμενα (προβλήματα) υγρασίας (συμπυκνώματα-υγροποιήσεις, αποφλοιώσεις, εισροή νερού, καταστροφή οπλισμένου σκυροδέματος και οπλισμού, ανεπαρκής θερμοχωρητικότητα των δομικών στοιχείων κλπ.) εξαλείφονται επεμβαίνοντας πάντα στα αίτια αυτών. Συνεπώς, το τελικό αποτέλεσμα των ενεργειακών επεμβάσεων Μόνωσης αυξάνει τη θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου και μειώνει την κατανάλωση της πρωτογενούς ενέργειας (σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων).

Υπεύθυνος για τον έλεγχο, τον εντοπισμό, την καταγραφή (πραγματογνωμοσύνη) τις μεθόδους αντιμετώπισης των υδροθερμικών προβλημάτων, την εγγύηση των εργασιών και την επιλογή των κατάλληλων ανά περίπτωση υλικών είναι εξειδικευμένος Πολιτικός Μηχανικός με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ως Επιβλέπων Συνεργείων Μόνωσης (Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης TUV AUSTRIA ACADEMY).

Στόχος του γραφείου είναι αποκατάσταση των συνθηκών υγιεινής των κατοίκων των κτιρίων, η προστασία του οργανισμού των κτιρίων και η αύξηση της ενεργειακής κατάταξης αυτών.